ΜΟΔΑ

Οι αποχρώσεις «ανοίγουν» επικίνδυνα, το army look επιστρέφει, η δεκαετία του ’50 ξαναχτυπά και τα φαρδιά σακάκια αντικαθιστούν την στενή γραμμή που επικρατούσε μέχρι τώρα. Οι παρουσιάσεις ανδρικής μόδας των διασημότερων οίκων στις πασαρέλες που στήθηκαν τους προηγούμενους μήνες μας έδωσαν μια σαφή εικόνα για το τι θα φορεθεί την προσεχή σεζόν μέχρι και το καλοκαίρι , κι εμείς συγκεντρώνουμε τις 10 κυριότερες τάσεις που πιθανότατα θα επηρεάσουν τις ανδρικές γκαρνταρόμπες τους επόμενους μήνες. Μέχρι πέρυσι, η μόδα πρόσταζε πουκάμισα και σακάκια στενής γραμμής, που να διαγράφουν το σώμα, αλλά αυτή τη χρονιά οι σχεδιαστές επαναστατούν και προτείνουν σακάκια και πανωφόρια καλοραμμένα πάνω στο σώμα του άνδρα μεν, φαρδιάς γραμμής δε.

Όταν αμφιβάλεις για τον συνδυασμό βαλε γκρι!

 Οι αποχρώσεις του γκρι θα είναι πάντα στο προσκήνιο γι’αυτον ακριβώς τον λόγο.

 Εδώ και ένα χρόνο όμως έχει γίνει πρώτη μόδα ακόμη και στα αυτοκίνητα και μάλιστα τα μικρά μοντέρνου σχεδιασμού.

 Μιλώντας όμως για ρούχα καλό είναι να υπάρχει μια ζακέτα ή σακάκι, παντελόνι ,  πουκάμισο & οπωσδήποτε ένα κουστούμι.

 Η ζακέτα μπορεί να αντικαταστήσει το σακάκι αποτελεσματικά ακόμη και με γραβάτα όλες τις ώρες ,ενώ ένα κουστούμι γκρι ήταν είναι και θα είναι ,για πάντα ίσως, η καλύτερη  πρωινή επιλογή μαζί με έναν μαύρο δερμάτινο  χαρτοφύλακα.

Ας μην ξεχνάμε ότι είναι το αγαπημένο χρώμα του Ντανιελ Κρεγκ  “ James bond” ,όπως και πολλών άλλων αφανών /επιφανών.

Προσωπικά το αγαπημένο μου γκρι κουστούμι  (της “Luigi Μorini” σε ντεμί  γραμμή / βάρος υφάσματος για όλες τις εποχές ) το σπάω φορώντας ξεχωριστά το παντελόνι από το σακάκι & το αντίθετο.

 

Καλέ αγορές .