Γιατί το T-shirt είναι ο απόλυτος βασιλιάς του στυλ

Ήρθε η ώρα να δικαιώσουμε τα κορίτσια και το κλασικό τους 'Ε, τι ανάγκη έχετε εσείς οι άντρες; Βάζετε ένα τισερτάκι κι όλα ΟΚ'. Ισχύει.

Ανδρική μόδα για την άνοιξη - καλοκαίρι 2017

Ανδρική μόδα για την άνοιξη - καλοκαίρι


Η ανδρική μόδα υποκλίνεται στις αποχρώσεις του μπλε και μας ντύνει σε λογική mix'n'match. Σας παρουσιάζουμε τις νέες τάσεις

Για μια ακόμα σαιζόν, το natural look και το επιμελώς ατημέλητο ντύσιμο έχει την τιμητική του και μας υπόσχεται εύκολους συνδυασμούς. Αν γνωρίζουμε τα απαραίτητα κομμάτια που πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας και τις τάσεις της μόδας, είναι σίγουρο ότι η εμφάνιση μας θα είναι πετυχημένη και το look μας "ενημερωμένο" και μοντέρνο.

Η αντρική μόδα και οι νέες τάσεις

ΙT'S A MAN'S WORLD

«Happy Fashion Week» θα έπρεπε να έχουμε πει εδώ και λίγες ημέρες αφού μόλις πριν από λίγα 24ωρα ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της αντρικής μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας .

Ξεκινούν μέσα Ιουλίου οι καλοκαιρινές εκπτώσεις.

Πρεμιέρα για τις θερινές εκτώσεις από μέσα Ιουλίου στα εμπορικά καταστήματα. Το διάστημα που θα διαρκέσουν είναι μέχρι και το τέλος Αυγούστου.

Οδηγίες προς τους εμπόρους απέστειλε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ΕΣΕΕ . Ειδικότερα:

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ με 4 περιόδους.

Με τέσσερις περιόδους εκπτώσεων ξεκινά το έτος... 2 χειμερινές και 2 καλοκαιρινές. Φέτος οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν μέσα  Ιανουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου ενώ θα πραγματοποιηθεί και φέτος δεκαήμερο προσφορών από 1 Νοεμβρίου ως τη 10 Νοεμβρίου.

Ενδεικτικά οι καλοκαιρινές εκπτώσεις αναμένεται να αρχίσουν με ένα δεκαήμερο, 1 Μαΐου μέχρι 10 Μαΐου και να συνεχιστούν 14 Ιουλίου έως την 31 Αυγούστου.
 
Όπως πάντα εμείς θα συνεχίσουμε με τις καλύτερες τιμές της αγοράς ακόμη και στις καινούργιες παραλαβές.

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΕΦΤΑΣΕ!

Παρόλο που τα  βγάζουμε δύσκολα στα οικονομικά μας τα δώρα είναι απαραίτητα και πάντα ανταποδοτικό. Αυτό  γιατί εκτός του ότι θα μας κάνουν με την σειρά τους και να μην συμβεί  αυτό ,έχουμε παραστεί στην χαρά του άλλου και εκτιμάται πάντα ,έχουμε βγει από το καβούκι μας ,συναναστρεφόμαστε βοηθώντας και την ψυχική μας υγεία και πίνουμε κρασάκι με λιχουδιές από την νοικοκυρά που έχει βάλει τα δυνατά της.

Θα πρέπει όμως να προσέξουμε λίγο την επιλογή του δώρου για να μην τους κάνουν την ζωή δύσκολη.

Και εξηγούμαι..

Το μαγαζί να είναι γνωστό & με ποικιλία ώστε να βρει σε περίπτωση αλλαγής κάτι άλλο.

Να λαμβάνετε υπόψη την υγεία από άποψη αλλεργιών  ,παχυσαρκίας κ.α.

Το δώρο καλό θα είναι να είναι μακροχρόνια χρήσιμο  «να μένει»  που λέμε όπως & να είναι από αυτά που βάζουμε σε δεύτερη μοίρα όταν ψωνίζουμε τα απαραίτητα και δεν περισσεύουν για αγαπημένα π.χ. ενδύματα ,αξεσουάρ ,παπούτσια ,αθλητικά.

Η τελική επιλογή δική σας και ελπίζουμε να βοηθήσαμε.

 

 

 

Εορταστικό ωράριο Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά

Το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο καταστημάτων κατά την περίοδο του Πάσχα 2017 ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά.

Σύμφωνα με την πρόταση του συλλόγου, από .......... 2017 μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο τα καταστήματα θα λειτουργούν σε εορταστικούς ρυθμούς και θα παραμείνουν ανοικτά και............. Απριλίου 2017.

Leather

Η καλύτερη συλλογή δερμάτινων μπουφάν & αξεσουάρ είναι εδώ. Ελληνικά, Αιγυπτιακά ,Ιταλικά ,Πακιστανικά δερμάτινα σε τιμές μοναδικές για την ποιότητα η οποία είναι εξαιρετική.